Valmennustiimi

FeelShape ammattilaiset

Tiimiimme kuuluu joukko osaavia eri liikunta- ja terveysalan ammattilaisia, joiden asiantuntemukseen voit luottaa täysin! 

Valmennustiimiimme kuuluvat koulutettujen ja lisensoitujen Personal trainereiden lisäksi muun muassa lääkäreitä, fysioterapeutteja, terveystieteiden maistereita (Ttm) ja ravitsemusterapeutteja.

FeelShape tiimille on tärkeää ammatillinen osaaminen. Tästä syystä kouluttaudumme jatkuvasti lisää, jotta meillä on liikunta-alan viimeisin tietämys. Näin pystymme myös tarjoamaan parasta mahdollista osaamista asiakkaillemme!

Valmennustiimistä vastaava Antti Rossi

Antti Rossi on valmennuksen ammattilainen, joka vastaa FeelShape valmennusten sisällöstä yhdessä tiiminsä kanssa. Antti on toiminut useita vuosia terveydenhoitoalalla, Personal trainerina ja hyvinvointivalmentajana ennen FeelShape Groupin tiimiin astumista.

Kokemusta Antilla on muun muassa ammattilaisurheilijoiden fysiikka- ja ravintovalmennuksista, painonpudottajista sekä kehonmuokkauksesta.

Antin vahvinta osaamista onkin liikunnan ja ravitsemuksen yhdistäminen kokonaisvaltaiseen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Antti on aktiivinen ja innostaa asiakkaita positiivisella asenteellaan saavuttamaan tavoitteensa. Antilla on omakohtainen kymmenien vuosien tausta erilaisista urheilulajeista ja kokemusta myös kilpaurheilusta.

Antin koulutus muun muassa:

  • Personal Trainer (Trainer4You/EHFA/EREPS, APT –Auktorisoitu Personal trainer) 
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You) 
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You) 
  • Lähihoitaja (sairaanhoito- ja huolenpito) 
  • Merkonomi (markkinointi)

Olipa tavoitteesi mikä tahansa, ammattilaistemme avulla onnistut!

Liity mukaan

FeelShape on hyvinvointi- ja terveyspalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan edistämään terveyttä ja hyvinvointia sekä saavuttamaan omat unelmansa.

Verkkokauppaan

Tilaa uutiskirje